desembre04

Menut Festival!!!

A poc a poc li diu la gallina al gall: “Si ens menegem molt, farem un ball”. I això hem fet, menejar-nos molt per poder gaudir de la segona edició del Menut Festival!! 15, 16 i 17 de desembre a L’Alcúdia.

15 desembre

Dins la panxa del llop. Companyia de Paper.

18 h. Saló artístic.

16 desembre

Cal jugar amb els infants. Paco Paricio Taller per a adults.

11 h. Casa Cultura.

Menut Cabut Cercavila. 17 h. Carrers Casa Cultura.

Petiteses. Companyia Rodamons Teatre.

17:30 h. Casa Cultura.

Matissos Aula Suzuki i Art Espai de Música.

19:30 h. Casa Cultura.

17 desembre

Una cançoneta i mo n’anem. Companyia Rodamons Teatre.

12 h. Plaça Tirant lo Blanch.

 

 

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra. Més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close