desembre10

DESFEM

El nou disd DESFEM ha estat guardonat com a millor disc de música familiar als III Premis Carles Santos de la música valenciana.

Agraïts a l’Institut Valencià de Cultura per aquest reconeixement i a totes i tots amb els que compartim el plaer de fer música.

I recordeu: tot el què volem fer en el futur, serà possible si tenim futur.

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra. Més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close