octubre07

DISTINCIÓ GENERALITAT VALENCIANA AL MÈRIT CULTURAL 2021.

Dani Miquel rep la distinció de la Generalitat Valenciana al mèrit cultural 2021.

Amics i amigues, la meua feina és donar tota l’alegria que puc als infants i a les famílies d’aquest país nostre mitjançant la música, la nostra música.

Gràcies!

Utilitzem galetes (cookies) pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en la nostra. Més informació.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close